Lustrumjaar

Programma XIVe Lustrum

Naast het lustrumcongres, dat door de Lustrumcongrescommissie wordt georganiseerd, heeft de Lustrumcommissie een programma gemaakt met andere leuke lustrumactiviteiten. Zie hieronder het programma en houd verder vooral de sociale media van SIB in de gaten voor de evenementen!

Vrijdag 24 november: lustrumcongres

Hét lustrumcongres natuurlijk..

 

Vrijdag 24 november: alumni-diner

Het lustrum is een mooie gelegenheid om bij te praten met vrienden van vroeger en om het glas te heffen op de vereniging en alle mooie herinneringen die daarbij horen. Om deze reden zal op 24 november het alumnidiner, mede mogelijk gemaakt door de steun van de SOL, worden georganiseerd. Alumni krijgen voorrang bij de aanmelding, maar huidig SIB-leden zijn ook van harte welkom!

Het alumnidiner zal aansluitend aan het Lustrumcongres plaatsvinden in Stadscafé van der Werff. Dit bevindt zich tegenover Museum Volkenkunde, waar het congres op 24 november zal zijn. Het diner zal in buffetvorm plaatsvinden, zodat iedereen de kans krijgt rond te lopen en met verschillende mensen te praten. Bij het buffet is er de keuze uit de volgende gerechten:

Soep van de dag (v)
Brood met kruidenboter en aïoli
Pomodori tomaatjes met knoflook, sjalotjes en basilicumblaadjes
Geroosterde Mediterrane groenten
Couscoussalade met zwarte olijven, rozijnen, zongedroogde tomaten, pijnboompitten
Spicy Cajun Kip
Zalm, geserveerd met kruidenboter
Lasagne met gegrilde groenten, bechamelsaus en Parmezaanse kaas
Roseval aardappels met zout, knoflook, tijm en rozemarijn

Bij de gerechten wordt vanuit de organisatie één drankje aangeboden, met de keuze uit bier, wijn of fris. De bar is uiteraard open voor als men daarna nog verder wil borrelen. Aanmelden kan t/m 20 november.

Vrijdag 1 december: SIB-Nederlandgala

Op 1 december sluiten we het lustrum af met het gala! Alle andere SIB-steden zullen afreizen naar Leiden en met zijn allen zullen we een prachtige avond beleven. Het gala zal plaatsvinden in Quintus. Aanmelden kan op de galawebsite.

Volg het congres en SIB-Leiden

op sociale media