Praktische informatie

Op deze pagina vind je extra praktische informatie over de locatie en het verloop van het congres. Heb je na het lezen van deze informatie nog steeds vragen? Mail dan naar congres@sibleidenlustrum.nl.

 

Voor wie is het congres bedoeld?

Het congres wordt in de eerste plaats georganiseerd voor studenten en young professionals die geïnteresseerd zijn in politiek en in de internationale betrekkingen. Als student is het niet noodzakelijk dat je studeert aan de Universiteit Leiden: bezoekers van andere universiteiten of hogescholen zijn uiteraard ook welkom, evenals niet-academici. Bovendien is het een lustrumcongres van SIB-Leiden, om te vieren dat de vereniging 70 jaar bestaat; daarmee zijn alle (oud-)leden van SIB in het bijzonder van harte welkom!

Hoe krijg ik een kaartje?

De kaartverkoop vind je hier: aanmelden.

Waar vindt het congres plaats?

Het congres vindt plaats in het Museum Volkenkunde te Leiden.

Museum Volkenkunde te Leiden
Steenstraat 1
2312 BS, Leiden

Onderaan deze pagina vind je meer informatie over de route.

Hoe kom ik binnen bij het congres?

Wanneer je arriveert, word je gevraagd langs de aanmeldbalie te lopen. Hier ontvang je extra informatie over de programmaonderdelen, zaallocaties en mogelijke last minute wijzigingen in het programma.

Hoe lang duurt het congres?

Het gehele congres staat gepland van 12:00 uur tot 18:00 uur, inclusief lunch bij aanvang en een afsluitende borrel.
Het is echter ook mogelijk later te arriveren! In het programma kun je zien vanaf welk onderdeel van het congres je aanwezig kunt zijn. Je wordt dan wel gevraagd je alsnog aan te melden. Als je bijvoorbeeld vanaf 14:30 uur aanwezig kunt zijn, is het nog mogelijk de fora bij te wonen.

Kan ik kiezen waar ik heen ga?

Het is mogelijk om voor het congres te bepalen welke programmaonderdelen je wilt bezoeken. Dit kan bij de aanmeldbalie na binnenkomst. 

Is er een garderobe aanwezig?

Uiteraard is een (onbewaakte) garderobe aanwezig. Je wordt gevraagd bij aankomst jassen en (grote) tassen achter te laten.

Is de locatie toegankelijk voor mindervaliden?

Het Museum Volkenkunde is goed toegankelijk voor bezoekers met een lichamelijke beperking. Als u op de dag van het congres telefonisch contact opneemt met het museum, kunt u uw auto op het museumterrein parkeren met een invalidenparkeerkaart.

Congreslocatie

Museum Volkenkunde te Leiden

Plan uw route:

Vertreklocatie

Richting

Congreslocatie

Museum Volkenkunde te Leiden

Steenstraat 1

2312 BS, Leiden

Met het openbaar vervoer

Vanaf Leiden Centraal station is het nog geen vijf minuten lopen. Als u het station verlaat aan de centrumzijde gaat u rechtdoor. Zodra u het water oversteekt (van de Morssingel) bevindt Volkenkunde zich aan uw rechterhand.

Met de auto

Voor bezoekers die met de auto komen is er betaalde parkeergelegenheid in parkeergarage de Morspoort (Bloemfonteinstraat 2, 2312 ZD Leiden). NB. Voor sprekers en genodigden die met de auto komen wordt parkeergelegenheid georganiseerd door de organisatie

Volg het congres en SIB-Leiden

op sociale media